Четвер, 2024-04-25, 2:48 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Грудень » 29 » Аккардіум
1:08 PM
Аккардіум

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

Аккардіум

(Accardium)

 

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: однорідні гранули, правильної кулястої форми, білого кольору з сірим або кремовим відтінком, без запаху;

склад: 100 г гранул містять біологічно активні речовини: золота металевого (Aurum metallicum) D12 (1х10-7 мг), арніки  гірської ( Arnica Montana) D6 (0,1 мг),  анамірти кокулюсоподібної (Anamirta cocculus ) D6 (0,1 мг);

допоміжні речовини: крупка цукрова.

 

Форма випуску. Гранули гомеопатичні.

 

Фармакотерапевтична група. Комплексні гомеопатичні препарати.

 

Фармакологічні властивості.

При функціональних серцево-судинних розладах препарат справляє антиангінальний ефект. Комплексний гомеопатичний препарат із компонентів рослинного та мінерального походження. Терапевтична дія комплексного гомеопатичного препарату пояснюється дією компонентів, що входять до його складу. Арніка гірська в гомеопатії застосовується для лікування болю у ділянці серця та болю іншої локалізації різного походження, фізичної перевтоми, фізичному і психологічному виснаженні, при посттравматичних станах, постінфарктних станах, артеріальній гіпертензії, порушеннях серцево-судинної системи, гострих порушеннях мозкового кровообігу. Анамірта кокулюсоподібна застосовується при артеріальній лабільності, брадикардії, слабкості, запамороченні, перевтомі. Золото металеве в гомеопатії широко застосовується при артеріальній гіпертензії, атеросклерозі, стенокардії, ішемії, діенцефальних порушеннях.

Фармакокінетика. Для гомеопатичних препаратів не вивчається.

Показання для застосування. Дорослим у складі комплексної терапії стенокардії, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, гострих судинних станах, порушеннях серцево-судинної системи внаслідок надмірних психофізичних навантажень.

 

Спосіб застосування та дози. Препарат застосовують по 10 гранул 2 рази на добу, під язик до повного розчинення,  за півгодини до їди або через годину після їди. Тривалість курсу  лікування визначається індивідуально і в середньому становить 21 день.

 

Побічна дія. Побічні ефекти й алергічні реакції не виявлені.

 

Протипоказання. Немає.

 

Передозування. Відомостей щодо випадків передозування немає.

 

Особливості застосування. Під час лікування препаратом слід утримуватися протягом 1 години від приймання алкогольних напоїв, кави.

Застосування препарату у дітей старшого віку і вагітних можливо лише за призначенням лікаря за наявності спеціальних показань і під обов’язковим лікарським контролем.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Можливе приймання препарату в комплексі з нітритами та бета-адреноблокаторами з інтервалом не менше 30 хв.

 

Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі не вище 25ºС. Термін придатності – 2 роки.

 

Умови відпуску. Без рецепта.

 

Упаковка. По 20 г гранул у флаконах-крапельницях.

 

Виробник. ТОВ „ТАЛІОН – А”.

 

Адреса. Російська Федерація, 107370, Москва, Відкрите шосе, 12, буд. 35.

Переглядів: 641 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz