Четвер, 2024-04-25, 2:13 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Грудень » 1 » Чим займається гастроентеролог?
8:51 PM
Чим займається гастроентеролог?

Чим займається гастроентеролог?  

Лікар-гастроентеролог — фахівець у галузі гастроентерології, медичний працівник, що займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань травної системи людини.

Завдання і обов'язки:

§  Надає спеціалізовану медичну допомогу хворим на захворювання органів травлення (крім інфекційних та онкологічних), а також швидку та невідкладну допомогу.

§  Застосовує сучасні методи дослідження, діагностики та лікування.

§  Організує і проводить диспансеризацію населення відповідно до встановленого переліку нозологічних форм.

§  Здійснює нагляд за побічними реакціями/діями лікарських засобів.

§  Працює в тісному контакті з лікарями інфекційного, онкологічного, хірургічного профілю, з іншими службами та організаціями; проводить консультації хворих.

§  Здійснює експертизу тимчасової та стійкої непрацездатності, бере участь у роботі лікарсько-консультативної та медико-соціальної експертної комісій.

§  Забезпечує проведення протиепідемічних заходів при появі інфекційних захворювань з ураженням шлунково-кишкового тракту.

§  Дотримується принципів медичної деонтології. Керує роботою середнього медичного персоналу. Планує роботу та проводить аналіз її результатів. Веде лікарську документацію. Бере участь у поширенні медичних знань серед населення. Постійно удосконалює свій професійний рівень.

Переглядів: 1046 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz