П`ятниця, 2024-03-29, 1:43 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2013 » Січень » 8 » ГАЛСТЕНА (краплі)
1:12 PM
ГАЛСТЕНА (краплі)

І Н С Т Р У К Ц І Я

для медичного застосування препарату

ГАЛСТЕНА

(Galstena)

 

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора жовтуватого відтінку рідина зі слабким специфічним запахом та ледь гіркуватим присмаком;

 

склад: 100 мл крапель містять Carduus D1 2 мл, Taraxacum D6 10 мл, Chelidonium D6 10 мл, Natrium sulfuricum D12 10 мл, Phosphorus D12 10 мл;

допоміжні речовини: етиловий спирт 43 % за вагою.

В 1 мл розчину міститься 25 крапель.

 

Форма випуску. Краплі для перорального застосування.

 

Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний засіб. Код АТС А05ВА.

 

 

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка.

Препарат поєднує властивості гепатопротектора, холеретика та холекінетика, виявляє спазмолітичну та протизапальну дію на гепатобіліарну систему. Препарат сприяє нормалізації колоїдної стабільності жовчі, що є профілактикою каменеутворення.

 

Фармакокінетика. Для гомеопатичних лікарських засобів не вивчається.

 

Показання для застосування. Гострі та хронічні захворювання печінки та жовчовивідних шляхів. У комплексному лікуванні хронічного панкреатиту. Для захисту та відновлення печінки при застосуванні антибіотиків, протизастудних, знеболюючих, протизапальних та інших гепатотоксичних препаратів та алкоголю.

 

Спосіб застосування та дози.

Дорослі та підлітки: по 10 крапель препарату в чистому вигляді або розведеного в 1 столовій ложці води;

діти 512 років: по 57 крапель препарату, розведених в 1 столовій ложці води;

діти 24 роки: по 24 краплі препарату, розведених в 1 столовій ложці води;

діти від народження до 1 року: по 1 краплі препарату, розведеній в 1 чайній ложці води або молока.

Приймати препарат тричі на день.

 

На початку лікування, а також у випадках, які вимагають швидкого послаблення симптомів, рекомендований прийом препарату кожні півгодинигодину до 8 разів на день, до покращання стану, але не більше 3-х діб, після чого приймати тричі на день.

 

Для досягнення максимального ефекту рекомендується приймати ГалстенуÒ в проміжках між прийомами їжі (за 30 хвилин до або через 1 годину після їжі), потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

 

Тривалість прийому: гепатит, гепатоз, цироз печінки не менше 3 місяців. Хронічний холецистит, жовчокам’яна хвороба, постхолецистектомічний синдром 23 місяці. При необхідності курс можна повторити через 1 місяць. При дискінезіях жовчовивідних шляхів тривалість курсу лікування 23 тижні. Для захисту клітин печінки після антибіотикотерапії та інших шкідливих впливів 24 тижні.

 

Побічна дія. Не виявлена.

 

Протипоказання. Відсутні.

 

Передозування. До цього часу випадки передозування не відомі.

 

Особливості застосування.

Інформація щодо будь-якого ризику для плода та дитини від застосування препарату у період вагітності та лактації дотепер не зареєстрована. Препарат можна застосовувати при вагітності та лактації за наявності прямих показань.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування. При застосуванні ГалстениÒ в комплексній терапії з іншими препаратами рекомендовано робити 20-хвилинну перерву між прийомом лікарських засобів.

 

Умови та термін зберігання. 5 років. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Оскільки ГалстенаÒ містить рослинні природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку, прозорості або кольору розчину, що не призводить до зниження ефективності препарату.

Зберігати в недоступному для дітей місці, в щільно закритому флаконі в оригінальній картонній упаковці, при температурі не вище 30 °С.

 

Умови  відпуску. Без рецепта.

 

Упаковка. Флакони по 20, по 50 та по 100 мл з крапельним дозатором у картонній упаковці.

 

Виробник.  Ріхард Біттнер АГ.

Адреса. Кернтнер Рінг 11-13,

А-1010 Відень, Австрія.

Переглядів: 580 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz