Четвер, 2024-03-28, 7:31 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Грудень » 6 » Хто такий анестезіолог?
10:28 PM
Хто такий анестезіолог?

Хто такий анестезіолог?

Анестезіолог - лікар, який отримав спеціальну кваліфікацію з питань знеболювання і регулювання життєво важливими функціями людського організму при хірургічних втручаннях.

Як правило, лікар-анестезіолог з пацієнтом розмовляє перед операцією, визначає схильність до алергічних реакцій на ті чи інші медичні компоненти, а також з'ясовує наявність супутніх захворювань. Виходячи з отриманих даних, анестезіолог підбирає оптимальний для конкретного випадку метод і засоби знеболення.
У післяопераційний період робота лікаря-анестезіолога полягає у спільному з лікарем здійсненні спостереження за пацієнтом, щоб оперативно запобігти можливі ускладнення від наркозу.

У післяопераційний період робота лікаря-анестезіолога полягає у спільному з лікарем здійсненні спостереження за пацієнтомщоб оперативно запобігти можливі ускладнення від наркозу.
Як правилолікар-анестезіолог з пацієнтом розмовляє перед операцієювизначає схильність до алергічних реакцій на ті чи інші медичні компонентиа також з'ясовує наявність супутніх захворюваньВиходячи з отриманих даниханестезіолог підбирає оптимальний для конкретного випадку метод і засоби знеболення.

Переглядів: 1492 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz