П`ятниця, 2024-03-29, 8:46 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Куріння і чоловіча сила
12:10 PM
Куріння і чоловіча сила

Куріння є одним з найсуттєвіших факторів, які впливають на здоров’я сучасного чоловіка. Велика кількість стресів, алкоголь, нераціональне харчування в поєднанні з гіподинамією створюють разом із тютюнопалінням потужний комплекс, який пригнічує статеву силу чоловіка. Куріння подібний до хитрого старого злодія, який повільно і поступово виконує свою роботу незважаючи на будь-які умови.

Нікотин і судинний тонус фалоса

Нікотин сприяє зміні тонусу судин, які є в кожному органі. Та чи не найбільше кровопостачання має власне статевий орган чоловіка, ерекція якого відбувається саме за рахунок правильної роботи судин і м’язів. У випадку статевого збудження спостерігається кровонаповнення судинного русла члена і стискання специфічними м’язами основи статевого органу, що викликає відповідний ефект. Судини курця мають підвищений і дискоординований тонус, що веде до по-перше – зменшеного кровонаповнення, а по-друге – не стійкого тонусу з відносно швидким спаданням напруги в судинному руслі органа. Результат відповідний – порушення ерекції та значна кількість неврозів, які пов’язані з виникненням цього явища. Невроз посилює дисфункцію, а це може викликати посилення звички, як можливого фактора зниження стресу. Крім того змінюється тонус судинної сітки і в «чоловічому серці» – простаті. Внаслідок гіпоксії виробляється менше сім’яної рідини і вона стає більш в’язкою.

Зміни лібідо

Статевий потяг чоловіка прямо пропорційний кількості статевих гормонів. Вони виробляються в наднирниках і яєчках. Ці парні органи, як елементи ендокринної системи мають значне кровопостачання, особливо судин дрібно калібру. Ефект куріння аналогічний як і для інших органів – судинний спазм веде до гіпоксії, яка призводить до порушення функції. Гормонів виділяється менше і вже розвинута еректильна дисфункція формують прояви імпотенції. Даний ефект на курця сигаретного диму відчувається не відразу, а в середньому за 10-15 років. Тому у затятих курців є серйозна можливість стати імпотентом в 40-45 років.

Висновок можна зробити один – чим швидше кинути курити, тим більше можна вберегти і здоров’я і якісного статевого життя.

Переглядів: 1202 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz