Четвер, 2024-04-25, 5:49 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Вересень » 23 » Лікувальні властивості талої води
1:17 PM
Лікувальні властивості талої води

Лікувальні властивості талої води

Тала вода - це розтоплена вода після заморозки. Тала вода відрізняється від звичайної своєю структурою, більш схожою зі структурою протоплазми клітин організму. Талу воду можна отримати шляхом повільного заморожування і відтаювання. Якщо в процесі заморожування видалити перший лід (важку воду), а при розморожуванні видалити лід з домішками, то ми отримаємо талу протієву чисту воду.

Структура талої води

Сучасні наукові дослідження підтвердили дивовижну структуру талої води. Коли вода замерзає, вона набуває особливої​​, структурованої льодоподібної структури. При таненні льоду ця структура зберігається в талій воді деякий час, тривалість якого прямо залежить від температури. Якщо вивчити талу воду під мікроскопом, то побачимо, що вона має структуру правильних кристалів.

Молекули, складові талої води, значно менші від молекул водопровідної води і відповідно вони набагато легше проникають через клітинну мембрану, сприяючи активізації обміну речовин в організмі людини. А це в свою чергу призводить до витіснення старих, зруйнованих клітин, на зміну яким прийдуть молоді. Звідси і омолодження всього організму в цілому.

Властивості талої води

Тала вода покращує роботу всіх органів людини. Вона підвищує фізичні ресурси організму, перешкоджає зменшенню вмісту води в клітинах і уповільнює процеси старіння. Головною загальною ознакою всіх довгожителів на нашій планеті є те, що вони вживають талу воду з льодовикових річок.

Корисні властивості талої води:

1. Омолоджує людський організм.

2. Очищає від шлаків і токсинів.

3. Нормалізує і прискорює обмін речовин.

4. Підвищує фізичну активність організму, працездатність і продуктивність праці.

5. Тала вода бере участь у всіх процесах кровотворення.

6. Підвищує імунітет.

7. Знижує рівень холестерину в крові.

8. Підвищує стійкість організму до стресів і вірусів.

9. Прискорює відновні процеси, особливо після операцій, хвороб і травм.

10. Сприяє усуненню проблем з шлунково-кишковим трактом.

11. Підвищує мозкову активність.

12. Сприяє усуненню дерматологічних захворювань і алергії.

13. Підвищує стійкість організму до зміни клімату і погоди.

Користь талої протієвої води полягає також у тому, що в ній, на відміну від водопровідної, немає дейтерію - важкого елементу, який пригнічує все живе і завдає серйозної шкоди організму. Дейтерій у великих концентраціях рівнозначний найсильнішим отрут. Він важко засвоюється, що вимагає додаткової витрати енергії.

Нагрівання свіжої талої води вище + 37 ° С веде до втрати її біологічної активності. Збереження талої води при температурі +20 - +22 ° С також супроводжується поступовим зниженням її біологічної активності: через 16 - 18 годин знижується в два рази.

Застосування талої води

Ковток талої води тонізує краще за будь-який сік. Заряд енергії, бадьорості, легкості, поліпшення самопочуття - ось що ви отримаєте, якщо будете щодня вживати 2-3 склянки талої води. Першу порцію бажано випити натщесерце за 1 годину до їжі. Кількість талої води, яку необхідно випивати щодоби, можна розрахувати виходячи з того, що на 1 кг ваги необхідно 5 грам талої води. Випиваючи стакан талої води за 30 хвилин до їди (3 склянки в день), ви вже через тиждень відчуєте значні поліпшення.

Показаннями до застосування талої води є: серцево-судинні захворювання (стенокардія, атеросклероз, гіпертонія, вегетосудинна дистонія, тромбофлебіт), захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, панкреатит, холецистит, запори, атонія кишечника), функціональні розлади нервової системи, порушення обміну речовин.

При тривалому застосуванні талої води певним чином виліковуються багато хронічних захворювань, відбувається очищення організму від шлаків, токсинів, радіонуклідів та інших шкідливих речовин, в результаті чого нормалізуються функції всіх внутрішніх органів, стабілізується емоційний фон і багато хвороб відступають. Таким чином, регулярне вживання талої води будь-якій людині допоможе зберегти молодість і здоров'я.

Відвари та настої лікарських трав, приготовані на основі талої води, стають воістину цілющим засобом. Тала вода багаторазово підсилює цілющий вплив рослин, знижує ризик прояву алергічних реакцій.

Застосування талої води і льоду при лікуванні розділяється на такі види: компреси, обливання, обмивання, пиття води, масаж льодом. Рецепти лікування деяких захворювань:

Лікування льодом бородавок: 3 столові ложки трави чистотілу або трави омели залийте склянкою окропу, настоюйте 2-3 години, процідіть. Отриманий настій заморозьте. Лід застосовуйте для аплікацій на уражену ділянку.

Лікування розладів шлунка та гострого гастриту: приймати по 1/2 склянки талої води до їжі 2-3 рази на день повільно, дрібними ковтками.

Лікування печії: після їжі повільно випити 50-100 мл талої води до повного зникнення печії. Можна повторити процедуру 2 - 3 рази.

Лікування цукрового діабету: приймати талу воду по 50-200 мл 3 рази на день протягом 2-3 місяців.

Випадання волосся. Для лікування алопеції (облисіння) використовують лід. Шматочком льоду масажують шкіру голови протягом 3-5 хвилин. Процедуру проводять щодня або через день в залежності від реакції. Курс 20 - 30 процедур. При показаннях курс лікування повторюють через 2-3 місяці. Для процедур можна застосовувати лід з трав'яних настоїв з коренем лопуха, листя кропиви, травою чистотілу. Результати часто приємно дивують - починає рости волосся. Крижані процедури в даному випадку відіграють роль пускового механізму регенераційних можливостей організму, нормалізують порушений гормональний статус. Інтенсивнішим стає кровообіг, внаслідок чого поліпшується живлення волосяних цибулин.

Умивання талою водою дозволить освіжити і розгладити шкіру, сприяючи її здоровому зовнішньому вигляду і природному омолодженню.

Рекомендується пити талу воду спортсменам після тривалих перерв у тренуваннях, викликаних, наприклад, травмами, для швидкого відновлення форми.

Переглядів: 2225 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz