Субота, 2024-04-20, 4:38 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Лікування перекисом водню
2:12 PM
Лікування перекисом водню

Лікування перекисом водню

Завдяки працям і дослідам професора Неумивакіна, лікування перекисом водню стало більш доступним і зрозумілим. Неумивакін досліджуючи лікування перекисом водню, проробив на собі і випробував всі властивості цього препарату, перекис водню удостоївся всенародного схвалення.

Як сам професор Неумивакін, так і його сподвижники продовжують не тільки лікуватися за допомогою перекису водню, а й використовують його в якості потужного профілактичного засобу. Лікування хворих, що проходять успішне лікування у професора і його послідовників, засноване саме на прийомі H202. Найбільш відомі його послідовники - доктор В. Д. Кузьмін і американський лікар і вчений У. Дуглас. Перекис водню - вельми ефективна зброя проти вірусів, бактерій і грибків, здатний боротися з великим числом інфекцій і хвороб та підтримувати більшість життєво важливих процесів. Цей препарат здатний протистояти будь-яким інфекціям і захворюванням, стимулює імунну систему, будучи універсальним засобом, використовуваним для підтримки всіх життєво важливих процесів. Крім серцево-судинних захворювань, з вилікування яких і почалося активне застосування перекису водню, лікуються хронічні бронхіти, емфізема легенів, алергія. Препарат знищує ракові клітини, окисляє і видаляє зі стінок судин атеросклеротичні бляшки, лікує лейкози. Метод лікування Неумивакіна перекисом водню, має систематизований підхід до лікування різних захворювань.

До власне прийому перекису водню протипоказань майже немає, необхідно лише правильно визначитися з дозуванням. Природним протипоказанням може бути непереносимість конкретного організму до прийому даного препарату, при цьому можливі побічні реакції: висипання на шкірі, нудота, сонливість, втома, явища, подібні з простудними (нежить, кашель), рідше - пронос. Це буває у 1-2% людей.

Можна приймати препарати на основі перекису водню паралельно з прийомом різних фітопреператів. Проте абсолютно неприпустимо приймати різні ліки одночасно з перекисом. Між цими лікуваннями повинен бути часовий проміжок не менше тридцяти хвилин.

Рецепти і методики Неумивакіна

Гайморит: для лікування, розчинити 15 крапель перекису в столовій ложці води, набрати і закапати ніс. Ретельно видути слиз, який виділяється.

Остеохондроз: біль у шийній частині хребта, знімає Н2О2-компрес. Серветку з натуральної тканини змочити в перекису, накласти на шию, укрити поліетиленом, 15 хвилин тримати. Після кількох повторень біль пройде.

Ангіна: при болях в горлі розвести чайну ложку перекису в чверті склянки води. Цим розчином полоскати ротову порожнину і горло, затримуючи рідину на мигдаликах. Лікування здійснювати кілька разів на день. Закапувати препарат по 3-5 крапель, в кожну ніздрю при нежиті, у вуха - при вушному болю.

Пародонтоз і кровоточивість ясен, неприємний запах з рота: на 3 г харчової соди капнути 10 крапель лимонного соку, 20 крапель перекису водню і почистити зуби отриманою сумішшю. Після цього рот не промивати, не їсти і не пити 10-15 хвилин.

Болючі місця - на них рекомендується накладати компреси. Тканину змочити розчином 3% перекису водню (три чайні ложки в чверті склянки води). Через чверть години компрес знімається і місце протирається серветкою, яка змочена в чистій перекису. Можна розтирати перекисом все тіло. Це корисно при хворобі Паркінсона та розсіяному склерозі.

Зубний біль: також знімається при застосуванні перекису водню. Для цього 2 таблетки гідропериту необхідно розчинити в 100 мл води. Полоскати рот якомога довше, повторити кілька разів.

Переглядів: 1527 | Додав: GAL | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz