П`ятниця, 2024-04-26, 6:21 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2015 » Січень » 3 » Маска для омолодження шкіри
7:58 PM
Маска для омолодження шкіри

Маски для омолодження шкіри

Еластична ніжна шкіра без зморшків є мрією кожної жінки. Тому для омолодження шкіри пропонуємо рецепти, які допоможуть скинути вашій шкірі кілька зайвих років.

Апельсинова маска

Очистити і дрібно порізати апельсин та ретельно розім’яти. Після цього накласти м’якоть на обличчя на 20 хвилин і змити опісля теплою водою. Після процедури бажано змазати обличчя кремом для вашого типу шкіри.

Вітамінна маска

Візьміть половину пачки дріжджів і додайте 1 чайну ложку меду з такою ж кількістю капустяного соку. Залишити суміш бродити в темному місці, поки об’єм рідини не стане в 2 рази більшим. Накладають маску на обличчя на 20 хвилин, після чого змивають холодною водою. Таку процедуру рекомендують виконувати 1-2 рази на тиждень.

Омолоджувальна маска

Рецепт підійде для будь-якого типу шкіри. Марлеву серветку змочити соком з квашеної капусти та покласти її на обличчя на 20 хвилин. Змити лице холодною водою.

Для жирної шкіри

Шкіру обличчя, яка має схильність до надмірного салоутворення, можна протирати розчином огіркового та капустяного соків в однакових пропорціях. Достатньо виконувати протирання 1 раз в день, краще зранку. Тривалість курсу може становити від 1 до 2 місяців.

Підійде також рецепт, який полягає у змішуванні зелені петрушки з кефіром і лимонним соком та додаванні крохмалю або висівок. Таку суміш слід накладати на обличчя 1 раз на день.

Маска на основі винограду

До збитого яєчного білка додайте 2 чайні ложки м’якоті винограду. Через 20 хв маску необхідно змити холодною водою.

Йогуртова маска

Йогурт (150 грам)+мед (3 ст. л.). Складники після змішування поставити на малий вогонь для кращого розчинення. Відстоювати 5-7 хвилин і поставити маску в холодильник. Бажано наносити на обличчя на 30 хвилин, змиваючи прохолодною водою.  

Переглядів: 1265 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz