П`ятниця, 2024-03-29, 7:54 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2013 » Січень » 15 » Найдивніші методи лікування різних захворювань
3:39 PM
Найдивніші методи лікування різних захворювань

Найдивніші методи лікування різних захворювань

Бджолина отрута допоможе при артриті

Укуси бджіл доволі болючі, проте вони допомагають послаблювати запалення у суглобах при ревматичному артриті. Значна частина нетрадиційних видів медицини послуговуються жалами живих бджіл для лікування не тільки артритів, а й екземи та оперізуючого лишаю. В 2010 році був проведений експеримент спеціалістами університету із Сан-Паулу, який показав що у бджолиній отруті дійсно міститься велика кількість речовин, які перешкоджають розвитку запалення. Цим вчені на практиці підтвердили те, що практикам відомо вже декілька століть. Крім того бджолине жало здатне не тільки полегшити симптоми артриту, а й попередити їх появу.

Дельфіни проти депресії і аутизму

Дельфіни – символ миру і спокою для багатьох світових культур. Тим не менше до сих пір залишається загадкою, те що перебування поряд з ними допомагає при деяких формах психічних захворювань. Дослідження проведені у 2005 році в університеті Лестера (Великобританія) показали, що завдяки коротким сеансам спілкування з дельфінами стан хворих на депресію значно покращувався вже через два тижні. Цей вид лікування дуже ефективний для дітей, які страждають аутизмом, відчувають труднощі з вербальною комунікацією.

Риби проти псоріазу

Лікування захворювань шкіри (на подобі псоріазу) проводять за допомогою рибок у Туреччині. Пацієнт занурює уражену частину тіла у воду з рибками і ті, з великим задоволенням об’їдають змертвілі клітини, залишаючи здорову шкіру. Особливо своїми лікувальними властивостями може похвастатися маленька рибка garra guffa. Після лікування у природніх лікарів стан хворих покращується на тривалий час. Ось тому напевне в Туреччині введено заборону на вивезення цього виду рибок.

Зміїний масаж

Цей специфічний вид масажу застосовують в Ізраїлі. Пацієнту на спину кладуть зразу по шість змій різних видів – від каліфорнійської королівської змії і плямистого полоза до поперечносмугастої королівської змії.

Тварини позбавляють від глибоких м’язових судом і болю, більш дрібні види створюють ефект легкої вібрації. Сеанс такого масажу в салоні коштує 70 доларів, проте від бажаючих немає відбою.

Личинки для хірургічної обробки рани

Личинки комах висипаються безпосередньо у відкриту рану, де вони з’їдають гнилі, нежиттєздатні тканини і залишають при цьому здорові недоторканими. В цьому і полягає їх перевага – хірурги для очищення ран видаляють і здорові тканини; в результаті рана стає більшою, кровоточить, не говорячи про біль, яку хворий змушений терпіти.

Дослідження проведені у Франції в 2012 році, дозволять припустити, що терапія личинками може скоротити і тривалість лікування і його вартість в декілька разів.

Проковтування живих риб від астми

Ще один спосіб лікування рибами практикують брати Батхіні Гоуд з Індії. Кожний рік до них звертаються тисячі хворих на астму, кожному з яких брати (безкоштовно) дають проковтнути живу рибку під назвою «азійський змієголов», попередньо поклавши рибці до рота певну рослинну суміш, склад якої є строгою таємницею. Цю таємниця, згідно сімейної легенди Батхіні Гоуд, один святий відкрив їх предку 160 років тому – з умовою, що вона не буде розголошуватися. Брати стверджують, що ліки втратять силу, якщо вони стануть обєктом поживи.  

Собаки проти діабету і епілепсії

Деякі органи чуттів розвинуті у собак значно краще ніж у людей. Дослідження показують, що багато з них можуть відчувати коли рівень цукру в крові їх господара значно знижується або навпаки підвищується і його стан стає небезпечним. Собак навіть можна навчити розпізнавати ознаки можливого нападу епілепсії , попереджати своїх господарів і приносити їм ліки. Особливо допомога собак виручає коли мова йде про хворих дітей, які можуть не прокинутися вночі при виникненні гіпо- або гіперглікемічного стану. Якщо вдома є така собака, батькам немає необхідності постійного контролю за дитиною кожних пару годин.  

Переглядів: 2071 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz