П`ятниця, 2024-04-26, 11:19 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Травень » 17 » Найефективніші і швидкі дієти для схуднення
5:53 PM
Найефективніші і швидкі дієти для схуднення

Найефективніші і швидкі дієти для схуднення

При виборі дієт для швидкого схуднення слід керуватися наступними правилами:

1. вибирайте ту дієту, основний продукт якої вам доступний, адже більшість швидких і ефективних дієт - монодієти, які побудовані на одному продукті;

2. продукти в дієті вам повинні подобатися за смаком, інакше сидіти на дієті буде вдвічі складніше;

3. для більш комфортного схуднення вибирайте дієту, в якій всі страви можна легко приготувати, щоб менше перебувати на кухні і не спокушатися на їжу.

 

З добре зарекомендували себе дієт для швидкого схуднення можна звернути увагу на :

- різні види монодієт;

- різні варіації дієт на основі кефіру;

- дієти знаменитостей, наприклад, голівудську дієту або дієту Лариси Доліної;

- популярну в наші дні білкову дієту (а також її варіації - дієта Дюка, кремлівська дієта, маловуглеводна дієта).

 

10 ефективних дієт для швидкого схуднення

Голлівудська дієта популярна серед заморських зірок, триває вона два тижні, за які можна знизити вагу в середньому на 7 кілограм. У ній потрібно стежити за кількістю цукру, солі і жирів у раціоні, повністю усунути вживання хліба.

Капустяна дієта вважається досить ефективною: за 7 днів можна схуднути до 5 кілограм. Меню складено так, що страви смачні і не містять жирів, хіба що в невеликій кількості.

Японська дієта може дати хороший результат в схудненні до 8 кілограм за два тижні. Базується вона на вживанні морепродуктів, але всі страви мають готуватися без солі.

Бразильська дієта - її основа овочі, фрукти та овочеві супи. За сім днів можна схуднути до 4 кілограм.

Інтервальна дієта або триденна. Вона триває 9 днів, але ділиться на три етапи по три дні, коли ви їсте рис, картоплю і овочі. Під час неї можна пити тільки чисту воду. Схуднути на ній можна до 7-9 кілограм, але потрібно бути обережним і стежити за станом свого здоров'я.

Гречана дієта зазвичай триває один або два тижні, під час яких ви можете схуднути на 4 або 8 кілограм відповідно. Протягом всього терміну ви харчуєтеся гречаною кашею, попередньо залитої гарячою водою і набряклої.

Дієта на супі будується на різних супах, в тому числі і супах - пюре. Головне, щоб цей суп був не з картоплі або бобових і не містив вершкове масло і спеції, хліб потрібно також виключити. Солити дозволено зовсім трохи. Тривалість - 7 днів, втрата у вазі до 4 кілограм.

Дієта топ-моделей терміном 3 дні, схуднути можна на 3 а іноді 5 кілограм. Дієта вважається важкою, так як їсте ви тільки одне яйце і 300г сиру в день, не вечеряєте і п'єте тільки воду.

Кефірна дієта триває 7 днів і на ній можна втратити 4-5 кілограм. Щодня ви п'єте півтора літра нежирного кефіру.

Дієта на свіжевичавлених соках забезпечить швидке схуднення, але витримати її непросто. Свіжовичавлений сік з апельсинів, грейпфрутів і лимонів потрібно пити три рази на день. В інший час пити воду. Зазвичай дієта триває до 3-х днів і скинути ви можете до 3 кілограм.

 

Найбільш швидкі та ефективні дієти

Серед безлічі дієт є найбільш швидкі й ефективні експрес-дієти, які розроблені для швидкого схуднення. Тривають вони до 5 днів. Під час них кількість їжі сильно скорочується і повністю відсутня вечеря. Це теж можуть бути монодієти, які будуються на одному продукті. Наприклад, кефіру, соку, або певного фрукта. Меню експрес-дієти може виглядати так:

- сніданок: куряче яйце, чай несолодкий;

- другий сніданок до 12 дня - сир нежирний з кефіром;

- обід: риба на пару- 150г з салатом з овочів, заправлених соком лимона, але без олії, фрукт;

- вечеря : чай несолодкий.

Так само як варіанти швидкої і ефективної дієти розглядаються розвантажувальні дні. За триденний розвантажувальний період ви можете схуднути до 4 кілограм.

Перший день - вхід в дієту, другий день - голодування, третій день - вихід з дієти.

Раціон будується таким чином: готуючись до голодування, треба обмежити вживання жирної і вуглеводної їжі. Не їсти крупи, бобові. На сніданок - пити тільки зелений чай, на обід - їсти фрукти і овочі в сирому вигляді, салат можна заправляти оливковою олією без солі. Від вечері слід відмовитися і пити тільки воду і зелений чай без цукру після 7 вечора. Весь другий день - голодування, можна тільки пити воду - 3-4л. Третій день - це поступовий вихід з дієти. У цей день ви їсте ті ж продукти, що і в першому, потім поступово починаєте додавати нежирну білкову їжу і переходити на нормальний режим харчування.

Ще ви можете влаштувати собі картопляні дні - протягом тижня ви будете їсти тільки картоплю, зварену в мундирі без додавання спецій. Схуднути на такому режимі харчування можна на 2-3 кілограми. Так само є ще швидка дієта на бананах і молоці, яка також вважається найбільш ефективною. Триває вона до 5 днів, схуднути ви можете в середньому на 3 кілограми. Щоденний раціон складається з двох бананів і молока в розмірі 3 склянок.

 

Приклад самої ефективної дієти для швидкого схуднення

Вважається, що найефективніша дієта для швидкого схуднення - так звана «безвуглеводна дієта манекенниць». За три дні на такій дієті можна втратити 5 кілограм залежно від метаболізму і ваги. Меню наступне:

- сніданок : яйце в мішечок;

- через 3 години: 150г нежирного сиру, несолодкий чай;

- через ще 3 години - повторити прийом їжі з сиром і чаєм;

- не вечеряти;

- пити якомога більше води.

Ця дієта дуже нагадує низкоуглеводную дієту, правильніше це більш жорстка її версія, так як в «дієті манекенниць» вуглеводи в раціоні відсутні і кількість білка теж зменшено. Більш легкий варіант маловуглеводної дієти, яка також вважається найбільш швидкою і ефективною виглядає так:

- сніданок: 30г нежирного сиру твердих сортів, шматочок житнього хліба, несолодкий зелений чай;

- обід: варена квасоля, шматочок житнього хліба, 200г нежирного сиру, несолодкий чай;

- вечеря: 100г курячої грудки на пару, 1 огірок і 1 помідор, несолодкий зелений чай.

Велике різноманіття дієт ускладнює вибір найбільш швидкої та ефективної методики для схуднення. Нерідко дієтологи радять вибирати не одну конкретну монодієту, а сукупність одноденних (іноді триденних) монораціонів. За таким принципом, наприклад, побудовані дієта шести пелюсток і дієта Маргарити Корольової. Але, перш ніж сісти на будь-яку саму швидку дієту, потрібно проконсультуватися у лікаря на предмет протипоказань. Так само важливо пам'ятати, що вихід з будь-якої дієти повинен бути плавним, інакше все - скинуті кілограми повернуться дуже швидко.

Можливо, ви визнаєте наш список ефективних дієт недостатньо повним. Тоді вам має сенс додати в нього найніжнішу гарбузову дієту, ситну і легко переносиму курячу дієту і в деякій мірі навіть корисну для організму сирну дієту. 

Переглядів: 5886 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ірина  
0
Японська дієта дійсно допомагає... Не один раз вже перевірила)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz