Четвер, 2024-03-28, 4:31 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Листопад » 26 » Похід до гінеколога
9:21 PM
Похід до гінеколога
Похід до гінеколога

Якщо ви запланували візит до гінеколога в приватну клініку - вам не знадобитися видатковий матеріал (дзеркала, рукавички, пелюшка). Вам необхідно провести туалет зовнішніх статевих органів, не спринцюватися і не підмиватися. Ви повинні заздалегідь обміркувати, які вас цікавлять питання, щоб нічого не забути. Гінеколог поставить вам питання про характер виділень із статевих шляхів, особливості статевого життя, про порушення менструального циклу, затримці місячних, болях внизу живота. При необхідності проводиться УЗД матки, УЗД яєчників, в тому числі, трансвагінальне УЗД, УЗД молочних залоз. Огляд на кріслі - частіше не дуже приємна процедура. Проводитися огляд шийки матки в дзеркалах і кольпоскопія за показаннями для діагностики патології шийки матки: дисплазії шийки матки, ерозії шийки матки, проводиться забір аналізів.

Так само на гінекологічному кріслі гінеколог оглядає матку і придатки шляхом промацування їх через піхву для виключення запалення шийки матки, запалення придатків і т.д.
При гінекологічному огляді необхідно максимально розслабитися, не протистояти тиску рук гінеколога і дзеркал. Якщо дотримуватись цих рекомендацій, огляд не принесе ніяких неприємних відчуттів, а, можливо, навіть навпаки! Для цього важлива затишна обстановка в гінекологічному кабінеті, зручне м'яке крісло, впевненість у санітарних нормах (краще використання одноразових інструментів і пелюшок), встановлений особистий контакт з лікарем-гінекологом, довіра до лікаря.

Після проведеного огляду та УЗД проводиться консультація гінеколога, на якій акушер-гінеколог детально і доступно пояснює суть патологічних проявів і можливі методи лікування з прогнозом їх ефективності.
Переглядів: 2205 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz