П`ятниця, 2024-04-26, 11:13 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Грудень » 28 » УГРИН
9:35 PM
УГРИН

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

УГРИН

(UGRINUM)

 

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора рідина червоно-бурого кольору з духмяним специфічним запахом;

склад: 1 мл настойки з суміші лікарської рослинної сировини (1:10) містить трави деревію 15 мг, листя м'яти 15 мг, квіток нагідок 15 мг, квіток пижми 15 мг, трави лаванди 10 мг, трави чистотілу 10 мг, квіток ромашки 20 мг;

допоміжні речовини: спирт етиловий 40 %.

 

Форма випуску. Настойка.

 

Фармакотерапевтична група. Різні дерматологічні препарати. Код АТС D11A X20.

 

Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Лікувально-гігієнічний засіб для догляду за шкірою обличчя. Угрин® чинить виражену ранозагоювальну, протизапальну та антимікробну дію. Не спричиняє явищ запалення, гіперемії, подразнення шкіри, в той же час зберігає її гідрофільність.

Фармакокінетика. Дослідження фармакокінетики препарату  не проводились.

 

Показання для застосування. Вугровий висип і жирна себорея обличчя легкої і середньої тяжкості (лікування та профілактика), піодермія, дерматити.

 

Спосіб застосування та дози. Застосовують зовнішньо. При вугровому висипі і жирній себореї обличчя уражені ділянки шкіри протирають ватним тампоном, змоченим препаратом, 3-5 разів на день, не змиваючи і не витираючи протягом 1,5-2 години. Хворим рекомендується не видавлювати вугрі. Курс лікування – 3-15 днів. Через 10-15 днів курс лікування можна повторити. Під час лікування шкіру обличчя уранці та ввечері треба мити теплою водою і дитячим милом, обов’язково ополіскуючи холодною водою.

При дерматитах і піодермії препарат наносять на уражені ділянки шкіри рівним шаром, 3-5 разів на день. Курс лікування - 1 місяць. За необхідності курс лікування можна повторити.

Як гігієнічний засіб, Угрин® використовують таким чином: ватним тампоном, змоченим препаратом, протирають жирну та нормальну шкіру обличчя 1-3 рази на день.

 

Побічна дія. Можливі алергічні реакції на компоненти препарату.

 

Протипоказання. Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

 

Передозування. Не спостерігалось.

 

Особливості застосування. Вагітність та годування груддю. Препарат не рекомендується застосовувати під час вагітності та в період годування груддю, оскільки на даний час немає достатніх даних щодо безпеки його застосування.

Препарат не рекомендується застосовувати дітям віком до 12 років, оскільки до складу препарату входить спирт етиловий 40 %.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Препарат посилює дію протизапальних, репаративних та антимікробних засобів.

 

Умови та термін зберігання. Зберігати в захищеному від світла місці при температурі не вище 30°С. Зберігати в недоступному для дітей місці! Термін придатності – 2 роки.

 

Умови відпуску. Без рецепта.

 

Упаковка. По 100 мл у флаконі або банці, поміщені в пачку.

 

Виробник. ВАТ «Xімфармзавод «Червона зірка».

 

Адреса. Україна, 61010, м. Харків, вул. Гордієнківська, 1.Тел./факс (057) 733-10-96, 733-07 -04.

Переглядів: 683 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz