Четвер, 2024-04-25, 2:14 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Листопад » 17 » Урокран
11:42 AM
Урокран

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

Урокран

основні фізико-хімічні властивості: таблетки капсуловидної форми, розовато–фіолетового кольору з темними та світлими вкрапленнями та лінією поділу.

 

склад лікарського засобу:

1 таблетка містить журавлини великоплідної свіжих плодів сухого екстракту (34:1) 500 мг, чорниці свіжих плодів сухого екстракту (100:1) 7,5 мг, толокнянки листя сухого екстракту (4.3:1) 93,02 мг, кукурудзяних стовпчиків сухого екстракту (4:1) 62,5 мг, петрушки листя порошку 100 мг;

допоміжні речовини: лактози моногідрат, мальтодекстрин, кальцію гідрогенфосфат, целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, повідон, гіпромелоза, макрогол 8000, макрогол 400, віск карнаубський, тальк, Opadry White Y17000 PI 4625.

 

Лікарська форма. Таблетки

Фармакотерапевтична група. Препарати для лікування урологічних захворювань. Різні препарати, включаючи комбінації.  Код АТС G04B X50**

Фармакологічні властивості. Комплексний лікарський засіб властивості якого обумовлені діючими речовинами, які входять до його складу.

Журавлини великоплідної свіжих плодів екстракт містить антоцианіди, елажитаніни, флавоноїди, такі як кверцетин і кемферол, катехіни, фенольну кислоту, аскорбінову кислоту, бета-каротин, глютатіон та альфа-токоферол. Завдяки цим компонентам плоди мають протизапальні властивості та допомагають розчиняти ниркові конкременти.

Чорниці свіжих плодів екстракт містить антоцианозиди, які впливають на тромбоцитарну активність. Також плоди чорниці виявляють протизапальну та протинабрякову властивості.

Найбільш активний інгредієнт екстракту листя толокнянки  – арбутин. У великих дозах та в лужній сечі він виявляє протимікробні властивості проти Candida albicans, St. aureus, та особливо активний відносно E. coli. Застосовуються листя як дезінфікуючий засіб для лікування інфекцій сечовивідного тракту.

Екстракт кукурудзи стовпчиків виявляє сечогінну дію та використовується при запальних захворюваннях сечовивідної системи.

Петрушки листя застосовують при коліках, інфекційних захворюваннях сечовивідних шляхів та для запобігання утворення ниркових конкрементів.

 

Показання для застосування. Дорослим в комплексній терапії як протизапальний та діуретичний засіб при лікуванні захворювань сечовивідної системи.

 

Протипоказання. Підвищена чутливість (алергія) до будь-якого з компонентів препарату. Періоди вагітності та лактації. Не застосовують у дитячому віці (до 18 років) у зв’язку із відсутністю клінічних даних.

 

Належні заходи безпеки при застосуванні. Не вживати з ліками та їжею, які підвищують кислотність сечі.

 

Особливі застереження.

- Застосування у період вагітності або лактації.

Не застосовують у періоди вагітності та лактації.

- Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

Не впливає.

- Діти.

Немає даних щодо застосування препарату дітям.

 

Спосіб застосування та дози. Призначають дорослим по 1 таблетці 2 рази на добу під час або після прийому їжі. Тривалість лікування зазвичай 2-3 тижні. Повторний курс лікування можна призначити через 3-4 тижні.

 

Передозування. Немає даних щодо передозування лікарським засобом.

 

Побічні ефекти. Можливі алергічні реакції. У разі виникнення будь-яких незвичних реакцій під час прийому препарату пацієнт повинен припинити прийом препарату та звернутися до лікаря для вирішення питання щодо подальшої тактики лікування.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Не вивчалась.

 

Термін придатності. Термін придатності 2 роки.

 

Умови зберігання. Зберігати при температурі не вище 300С.

 

Упаковка. По 10 таблеток в блістер. По 6 блістерів в картонну коробку.

 

Категорія відпуску. Без рецепту.

 

Назва і місцезнаходження виробника. Табко Пті Лтд. 26 Roseberry Street Balgowlah NSW 2093 Australia.

Переглядів: 621 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz