Четвер, 2024-05-09, 1:46 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Вересень » 25 » Медики ворожать, що в колишньому СРСР використовували для збільшення грудей
5:23 PM
Медики ворожать, що в колишньому СРСР використовували для збільшення грудей
Медики ворожать, що в колишньому СРСР використовували для збільшення грудей

Приводом для лабораторних досліджень, замовлених Мінохоронздоров′я, послужило звернення в одну з ізраїльських клінік двох жінок з скаргами на сильні болі і непропорційну зміну форми грудям.

"Медичне обстеження виявило масштаби проблеми: одна з грудей пацієнтки в три рази перевершувала за розмірами іншу”, - описує ситуацію газета "Гаарец”.

Вияснилось, що обидві жінки перенесли десять років тому пластичні операції на Україні. Щоб допомогти пацієнткам, ізраїльським хірургам  довелося відкачувати з тканин речовину, за допомогою якої їх українські колеги додавали грудям необхідний розмір і форму.

"Це зовсім не схоже на звичайні силіконові імплантанти. Це жовта субстанція, що нагадує бананове пюре. Її безпосередньо вводили в тканини грудей. Сучасній медицині вона невідома. Її описів немає в медичній літературі”, - дивується ізраїльський хірург Касис Шукрі.

Через газету він рекомендував жінкам, що перенесли аналогічні пластичні операції, негайно пройти медичні обстеження.

"По-видимому, ця речовина (у 1980-90-х роках) широко використовувалася в Росії і на Україні. Краще за нього видалити, поки воно не привело до інфекційного зараження і сильних болів”, - сказав  Шукрі.

"Гаарец” повідомляє, що ізраїльське Мінохоронздоров′я запитало дані про аналогічні випадки у всіх клініках країни для вироблення підходів до вирішення проблеми.

www.rian.ru





Переглядів: 614 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz