П`ятниця, 2024-03-29, 2:24 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2013 » Грудень » 8 » ТАЗАЛОК
3:25 PM
ТАЗАЛОК

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату 

Тазалок

 

Склад лікарського засобу:

діючі речовини: 1 флакон містить настойки (1:10) суміші лікарської рослинної сировини: коріння лабазника шестипелюсткового, свіжого коріння петрушки кучерявої, свіжого коріння селери, трави підмаренника справжнього, трави льонку звичайного, квіток нагідок 50 мл або 100 мл.

допоміжні речовини: етанол 40%.

 

Лікарська форма. Краплі для перорального застосування.

Прозора

рідина від світло-жовтого до коричневого кольору з специфічним запахом.

Під час зберігання допускається утворення осаду, який є природнім, не впливає на фармакологічні властивості лікарського засобу і не призводить до змін якісного та кількісного складу діючих речовин.

 

Назва і місцезнаходження виробника.

ВАТ «Лубнифарм».

Україна, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Петровського, 16.

На замовлення та за розробкою ТОВ «Універсальне агентство «Про-фарма».

 

Фармакотерапевтична група.

Препарати, що діють на сечостатеву систему, інші гінекологічні та урологічні препарати. Код АТС G02С X.

 

Рослинний негормональний препарат з комплексною дією, зумовленою синергічними ефектами біологічно-активних речовин, що входять до складу препарату. Призводить до ритмічного вироблення і нормалізації співвідношення гонадотропних гормонів, до нормалізації другої фази менструального циклу. Усуває дисбаланс між естрадіолом і прогестероном. Володіє вираженим впливом на залозисту тканину та стромальні елементи молочних залоз, яєчників та матки, проявляє антипроліферативні та протизапальні властивості. При полікістозному ураженні яєчників сприяє розм’якшенню капсули кісти, зменшенню її напруги за рахунок резорбтивної дії, посиленню функції неушкодженої частини яєчника. Сприяє активній резорбції вмісту кіст, розсмоктуванню безболісних щільних вузлів в молочних залозах, зменшує реакцію молочних залоз на фази менструального циклу. Виявляє спазмолітичні властивості та болезаспокійливу дію. Запобігає розвитку диспластичних процесів в залозистій тканині молочних залоз, яєчників і матки.

 

Показання для застосування.

Порушення менструального циклу, передменструальний синдром, альгодисменорея, дисменорея та клімактеричні розлади. В комплексній терапії при фіброзно - кистозній мастопатії, гіперплазії ендометрію, полікистозному ураженні яєчників та фіброміомі матки.

 

Протипоказання.

Підвищена чутливість до компонентів препарату. Злоякісні новоутворення. Період вагітності і годування груддю. Дитячий вік до 14 років.

 

Належні заходи безпеки при застосуванні.

Відсутні.

 

Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Не застосовувати у період вагітності і годування груддю.

 

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Не впливає.

 

Діти.

Ефективність і безпека застосування препарату дітьми не встановлена. Тому не слід застосовувати препарат дітям до 14 років.

 

Спосіб застосування та дози.

30 - 40 крапель розвести в ½ склянки перевареної води кімнатної температури. Приймати за 30 хв до їди тричі на день. ТазалокТМ слід приймати не менше 3 місяців, зокрема під час менструації. Якщо після припинення прийому скарги поновлюються, то терапію слід продовжити після консультації з лікарем.

 

Передозування.

Випадки передозування препарату малоймовірні. Однак у разі їх виникнення можуть бути порушення з боку серцево-судинної системи. Тоді необхідно промити шлунок, прийняти активоване вугілля, застосувати симптоматичну терапію.

 

Побічні ефекти.

Препарат добре переноситься, тому можливість виникнення побічних ефектів незначна. У разі підвищеної чутливості до будь-якого з компонентів препарату можливий розвиток алергічних реакцій.

 

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.

Не відома.

 

Термін придатності.

2 роки.

 

Умови зберігання.

Зберігати в захищеному від світла місці за температури не вище 25 °С.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

 

Упаковка.

По 50 або 100 мл у флаконах, по 1 флакону в картонній коробці.

 

Категорія відпуску.

Без рецепта.

Переглядів: 750 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz