Неділя, 2024-05-05, 11:57 PM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2014 » Листопад » 5 » Лікування сечею (уринотерапія)
11:29 AM
Лікування сечею (уринотерапія)

Лікування сечею (уринотерапія)

Існують певні різновиди урини і кожна має притаманними тільки їй вплив на організм. На якість і склад урини впливають харчування, емоційний стан людини, її індивідуальна конституція, а також мислення людини. Необхідно мати на увазі вплив різних місячних циклів і сезонів року. Тільки з наведеного переліку випливає, що для кожного виду хвороби або розладу здоров'я бажано використовувати свою урину. Тільки в цьому випадку абстрактна фраза «кажуть, всі хвороби лікує», перетвориться в конкретні та ефективні рекомендації - як лікувати. Без знання цих особливостей, як і багатьох інших, вас чекає розчарування і ніяких «чудес» уринотерапії ви не відчуєте.

Першородна сеча

Реакція сечі у дітей перших днів життя - різко кисла. Велика частина азоту, виведеного з сечею, виділяється у вигляді сечовини. Ці особливості сечі новонароджених добре використовувати для пригнічення гнильних і бродильних процесів, коли pH внутрішнього середовища організму зрушена в лужну сторону. Чудово допомагає урина новонароджених при гнійних, довго не загоєних ранах, гангрени та інших подібних захворюваннях. Завдяки тому, що вона містить багато сечовини, її можна використовувати як природний сечогінний засіб для видалення надлишку рідини з організму, для зниження тиску цереброспинальной рідини, внутрішньочерепного і внутрішньоочного тиску; оздоровлювати нирки (особливо за наявності в них різних інфекцій); має здатність посилювати травні процеси; пригнічувати різного роду інфекційні захворювання; розчиняти фібрин (тромби) в крові, знижувати процеси згортання; застосовують її також при онкологічних захворюваннях (пиття всередину, компреси зовнішньо).

Основна перевага дитячої сечі (від 1 місяця до 12-13 років) - в її насиченості імунними тілами.  Тому її застосовують для зміцнення імунітету, при різних вірусних і пухлинних процесах.

Сеча людей зрілого віку особливо з 18 до 30 років, збалансована за своїм гормональному складу та іншим параметрам. Її бажано використовувати для коригування функцій організму людині віком від 35 до 60 років. Для лікування захворювань застосовувати необхідно тільки свою урину. Якщо Ви вирішили використовувати «сечового донора» для стимуляції власного організму, то підбирайте молоду, здорову, одностатеву людину однакової комплекції з Вами.

Сеча вагітних жінок

Цей вид урини вельми корисний і своєрідний. На складі урини, на її властивостях відображається робота материнського організму, функціонування матки як дітородного органу, плаценти і організму дитини. Такого унікального підбору речовин і «записаних» функцій більше ніде немає.

Під час вагітності відбуваються структурні і функціональні зміни в нирках і сечових шляхах. Максимум цих змін спостерігається на 20-й-35-й тижнях вагітності. Потік плазми крові, що проходить через нирку, зростає на 45%, клубочкова фільтрація збільшується на 60%. В результаті цього підвищується виведення із сечею речовин метаболічного та поживного значення (глюкоза, амінокислоти, водорозчинні вітаміни). Найбільш рясно з сечею виводяться амінокислоти: глікокол, гістидин, треонін, серин і аланін (подвоюється виділення на 16-му тижні і до терміну пологів досягає кількості в 4-5 разів більшого, ніж до вагітності). Надлишково виділяється кортизол.

Виділення деяких водорозчинних вітамінів збільшується в 3-4 рази (фолієва кислота, ціанкобаламін, аскорбінова кислота). Збільшується виділення з сечею кінцевих продуктів білкового обміну (сечовини) і обміну нуклеопротеїнів. Нирками виділяється фермент еритропоетин, який стимулює утворення червоних кров'яних тілець. У вагітних жінок у другій половині вагітності цього ферменту в 5 разів більше, ніж до неї. Отже, сеча вагітних жінок - це поживний «коктейль» (глюкоза, амінокислоти, вітаміни); підвищений вміст в ній сечовини робить її хорошим сечогінним і протираковим засобом; стимулює кровотворення і тому допомагає при різних видах анемії. Як бачите, це дійсно універсальна урина, яку можна використовувати для стимулювання захисних сил організму і лікування величезної кількості недуг. 

 

Правила вживання урини:


1. Початкова порцію урини, як і остання - виливається. Використовують тільки середню порцію.

2. Вживати слід одразу всю порцію, бо в іншому випадку ефективність процесу буде однозначно знижена.

3. Найбільш корисною є сеча виділена в період з 3-ї до 4-ї годин ранку.

4. Під час лікування сечею обов'язково пийте не менше одного літра очищеної води, переважно спеціально обробленої.

5. Ні в якому разі не поєднувати лікування сечею з лікуванням іншими ліками. Починати терапію певним лікарським середником слід не швидше ніж через 4 дні після закінчення курсу урино терапії.

6. Якщо ви практикуєте вживання урини 3 рази на день, то слід дотримуватися певного способу харчування. Повністю відмовтеся від солі, їжте менше м'яса, відмовтеся від копченостей, консервованої їжі, сирів, здобної випічки, солодощів. Використання Великої кількості спецій може негативно відбитися на смаку сечі.

 

Використання урини при окремих недугах:

1. Для санації ротової порожнини та мигдаликів потрібно зрошувати ротову порожнину свіжою сечею по дві хвилини на день. При гнійниках в мигдаликах і виразках ротової порожнини, починають зрошення свіжозібраною уриною, а закінчують спареною в два рази.

2. Для зміцнення емалі зубів потрібно зрошувати рот по півгодини на день.

3. При захворюваннях шлунка і дванадцятипалої кишки слід пити свіжозібрану урину на голодний шлунок тричі на добу по сто грамів. Для цих же цілей можна використати і дитячу урину, яка перед цим зберігалася в холодильнику. Таке лікування сприятливо впливає на органи травлення.

4. Для позбавлення від поліпів, різних новоутворень в шлунку і тонкому кишечнику потрібно пити спарену сечу 4 рази на добу. Починаємо пити свіжозібрану урину, потроху додаючи до неї cпарену.

5. Для лікування жовчнокам'яної хвороби і патології печінки та нирок, підвищення імунітету і при гормональних розладах необхідно випивати по сто грамів урини одноразово. Процедуру проводять тричі на добу натще.

6. Для швидкого очищення шлунково-кишкового тракту слід випивати всю сечу, яка виводиться з Вашого організму. Процедуру необхідно проводитись від двох до чотирьох діб. Через сім днів курс необхідно повторити.

7. В якості харчової добавки і для профілактики слід пити від ста до двохсот грамів урини тричі на добу. Урина може виступати як БАД (біологічно активна добавка), адже в її складі є безліч вітамінів, мікроелементів та інших корисних речовин.

Переглядів: 2839 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz