Четвер, 2024-05-02, 7:37 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Медична скарбниця
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Наркологія в процесах пошуку істини
7:43 PM
Наркологія в процесах пошуку істини
Наркологія в процесах пошуку істини

Наркологія (грец. narke - заціпеніння logos - вчення). Розділ медицини спрямований на вивчення наслідків споживання наркотиків і лікування наркоманії.
Наркологія молода наука і є розділом психіатрії.
За своє існування наркологія намагалася застосовувати багато різних методик.
Наркологія вивчає наслідки вживання наркотиків, наркологія приходить до тих або інших висновків і рішень, і не завжди ці рішення і методи, які застосовує наркологія, бувають правильними.
Спрямована на лікування, наркологія часто не тільки не позбавляла від наркотичної залежності, а приводила до нової залежності від інших наркотичних препаратів. І це наркологія?
Наркологічна допомога
Що ж таке наркологія? Які методи використовує наркологія? Яким чином наркологія лікує наркоманів?
Наркологія порівняно молода наука. Наркологія використовує в своїх методах психіатрію. Розвиваючись, наркологія, як і прийнято в медицині, почала використовувати препарати, які згодом виявилися наркотичними речовинами і викликали залежність. Скасовуючи один препарат, наркологія завжди знаходила на заміну інший, який в результаті опинявся таким же наркотиком і навіть важче. Тут наркологія стала помітна своїми історіями лікування наркоманії, героїном, морфієм і метадоном.
Але тепер ми знаємо, що це теж наркотики, і наркологія помилялася, лікуючи наркоманію іншими наркотиками. Таким чином наркологія, лікуючи від одного наркотику приводила до залежності до іншого наркотичному речовини. Наркологія породжує наркоманів іншого типу. Але є і реальна наркологічна допомога.
Наркологія, проводить випробування на людях. Наркологія дала світові багато нових проблем і нових наркоманів.
У своїх наступних методиках, наркологія намагалася використовувати гіпноз, також наркологія використовувала навіювання і залякування. Дуже часто наркологія використовує змішення методик, а ще частіше виводить "нові". Наркологія використовує гіпноз спільно з транквілізаторами і навіюванням, це виправдовується тим, що це нібито повинно позбавити від наркотичної залежності. Але як показують клінічні випробування і досвід тривалого лікування, що наркологія тут не домоглася результатів і після такого лікування, люди знову починають вживати наркотики.
Наркологія йде далі. Вона використовує навіть такі методи як введення в кому і хірургічне втручання в мозок. Що робить наркологія? Що тут відбувається?
Вона використовує метод введення пацієнта в кому, неодноразово, наговорюючи команди, за допомогою яких він повинен відмовитися від прийому наркотиків. Але використовуючи цей метод, наркологія довела експериментально його неефективність і навіть шкоду здоров'ю пацієнта.
Коли наркологія використовує з метою лікування, такі методи як хірургічне втручання в мозок, коли вирізується нібито «центр задоволень», виникає питання про гуманність. Навіщо ж наркологія калічить людей, замість того щоб виліковувати?
Наркологія стала на шлях випробувань на людях. Ця наука використовує неперевірені методики в лікуванні наркоманії. Але що потрібно вжити, щоб наркологія давала результати?
- Наркологія повинна провести дослідження, а також відкинути всі малоефективні методики.
- Наркологія не повинна використовувати в лікуванні наркоманії наркотичні речовини,  повинна бути майже повністю безмедикаментозною. Наркологія повинна засвоїти що заміна одного наркотику іншим не приносить користі.
- Наркологія повинна допомагати людям, а головне - повинна використовувати гуманні методи.
Переглядів: 1012 | Додав: GAL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz